today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Novo pojačanje u Digital Elementu!

Andrej Gamser novo je pojačanje Digital Elementa.

Gamser je prethodnih 7 godina proveo radeći u okviru digital marketing odeljenja nekih od najvećih beogradskih marketinških agencija. Poslednje tri godine vodio je odeljenja sa pozicije Head of digital. U okviru kompanije Digital Element radi na poziciji Digital Directora. Osim rada na produktu gde će Gamser usko sarađivati sa development timom, imaće zadatak i da koordiniše rad marketing odeljenja.

„U pitanju je izuzetno zanimljiv izazov i nešto što predstavlja novi korak u mojoj karijeri. Već neko vreme mi je bila želja da dobijem priliku da radim u kompaniji koja razvija sopstveni proizvod ili uslugu tako da mi veliko zadovoljstvo predstavlja činjenica da sam postao deo Digital Element tima. Nadam se da će ova godina biti godina velikih uspeha za nas i da će tržište, a tu pre svega mislim na kompanije i agencije, prepoznati naš proizvod kao nešto što može da im pomogne da značajno unaprede svoje poslovanje“, izjavio je Gamser.

U 2018. godini lansiran je Digital Element, prvi start up koji uz pomoć veštačke inteligencije čita srpski jezik. Uz pomoć svojih softvera, Digital Element prati sadržaje sa preko 350 sajtova i društvenih mreža i foruma u Srbiji.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!