today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Future is Now – Korak u budućnost!

IT i biznis konferencija Future is Now održaće se, po treći put, 6. decembra u Beogradu, u Opera &Theatre Madlenianum, i okupiće brojne domaće i inostrane vodeće stručnjake iz različitih oblasti poput modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd.

Future is NOW je stručna konferencija interaktivnog karaktera i namenjena je profesionalcima kao i mladima koji žele da se informišu i nauče iz prve ruke o trendovima koji dominiraju u IT sferi (Blockchain, Digitalna revolucija, AI, VR, AR, ML), pravu (GDPR), marketingu, menadžmentu, HR-u i drugim oblastima.

Na konferenciji vas očekuje 45 govornika iz inostranstva i zemlje, koji će govoriti u 7 dinamičnih panel diskusija, 4 stručnih radionica, 600 učesnika i bezbroj šansi za networking i razvoj.

Govornici će biti inovativni stručnjaciu različitim oblastima i predstavnici top menadžmenta uspešnih kompanija iz zemlje i sveta. Na konferenciji će, između ostalih, govoriti i neki od najvećih inostranih stručnjaka: Jean-Christophe Bonis, francuski futurista, drNikolaos Dimitriadis, stručnjak za neuronauku u marketingu i HR-u, kao i Lior Romanowsky, izraelski stručnjak za AI, VR i AR.

Miloš Čevizović, projektni menadžer konferencije, objašnjava zašto je ova konferencija toliko značajna: “Konferencija Future is Now 2018 predstavlja idealnu priliku da se profesionalci iz IT sfere, marketinga, menadžmenta i HR-a, upoznaju sa najnovijim trendovima, slušaju predavanja i učestvuju na radionicama nekih od najeminentnijih stručnjaka, nauče o alatima budućnosti, povežu se i razmene ideje sa drugim stručnjacima, kao i još mnogo toga. FIN 2018 je više od stručne konferencije, to je najinovativniji događaj u regionu – korak u budućnost.”

Više informacija na sajtu www.futureisnow.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!