today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Igrica koja vam omogućava da iskusite nasilje u porodici!

SVET – UNICEF u svojoj novoj kampanji naglašava štetu koju deca mogu pretrpeti ukoliko svedoče nasilju u porodici, a glavni element kampanje je posebna interaktivna online igra.

Igru nazvanu Violence of Reality kreirala je agencija Edelman Deportivo i stavlja igrača u kožu četverogodišnje devojčice koju probudi svađa roditelja. Zabrinuto plačući, ona (vi) otvara vrata kako bi pronašla roditelje koji se svađaju u dnevnoj sobi. Igrač može vršiti interakciju s predmetima, kao što je lopta ili porodična fotografija. Kad se približite roditeljima koji se svađaju, jedino što možete videti su njihove senke koje izlaze iz kuhinje i ocrtavaju se na zidu dnevne sobe. Daska na podu zatim zaškripi, a roditelji otkrivaju da ste tu. Otac postaje ljut i njegova senka raste na zidu dok se igra završava.

Igrači se potom pozivaju da pomognu UNICEF-u promeniti švedske zakone o zaštiti dece u domovima pod rizikom od porodičnog nasilja, i to tako što će potpisati posebnu peticiju.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!