today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pepsi povukao reklamu i izvinio se!

SVET – Nakon što je izazvala buru negativnih komentara na društvenih mrežama, Pepsi reklama sa Kendall Jenner zvanično je povučena, a kompanija se javno izvinula.

Pepsi reklama naišla je na oštre kritike s obzirom na političku situaciju u Americi. Naime, u ovo reklami Kendall Jenner pridružuje se protestantima za ljudska prava, dok na kraju spota dodaje limenku gaziranog pića policajcu kako bi smirila tenzije između protestanata i policije.

„Pepsi je pokušavao da pošalje globalnu poruku jedinstva, mira i razumevanja“, rekli su iz kompanije Pepsi u saopštenju. „Jasno je da smo promašili priču, i izvinjavamo se. Mi ne namerava da banalizujemo ozbiljan problem. Uklanjamo sadržaj i zaustavljamo dalje promovisanje. Takođe, izvinjavamo se i Kendall Jenner što smo je doveli u ovakvu situaciju.“

Više informacija pronađite na sajtu AdWeek.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!