today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Havas u UK povukao oglase sa Google-a i YouTube-a!

SVET – Havas je povukao sva svoja ulaganja u oglašavanje na Google-u i YouTube-u u Velikoj Britaniji, navodeći kako žele više kontrole nad svojim ulaganjem, u nadi da zadrže svoje klijente podalje od neprikladnog ili uvredljivog sadržaja.

Prema izveštaju časopisa The Guardian, odluka francuskog giganta oglašavanja došla je nakon neuspešnih razgovora sa Google-om koji nije mogao „pružiti konkretne garancije“ koje se odnose na mesta gde se pojavljuju oglasi. U izveštaju se navodi kako se oglasi brendova pojavljuju uz YouTube spotove belih nacionalista i terorista.

U petak popodne, portparol Havasa potvrdio je odluku, objašnjavajući da je taj potez više „kratka pauza“, a ne stalni prekid saradnje.

„Odluka našeg tima u Velikoj Britaniji da pauziraju aktivnosti s našim partnerom Google-om je privremeni potez od strane lokalnog tima u ime naših klijenata u Velikoj Britaniji i njihovih specifičnih potreba“, izjavio je portparol za Adweek. „Havas Grupa neće preduzimati takve mere na globalnom nivou. Radimo sa Google-om na rešavanju problema, tako da se možemo vratiti korišćenju ove vredne platforme u Velikoj Britaniji.“

Više informacija pronađite OVDE.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!