today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Njujork tajms“ – prvih milion onlajn pretplatnika

SVET – Američki list „Njujork tajms“ saopštio je da je broj njegovih digitalnih pretplatnika prvi put premašio milion.

List je stigao do milion pretplatnika za oko četiri i po godine od lansiranja plaćanja pretplate na svoje digitalno izdanje, prenosi agencija Frans pres. Tajms takođe ima 1,1 milion pretplatnika na štampano izdanje, koji imaju pristup i onlajn sadržaju.

„Ovo je potvrda našeg predanog rada i inovacija u marketingu i proizvodnji vesti, kao i potvrda kvaliteta našeg novinarstva“, rekao je predsednik i izvršni direktor kompanije, Mark Tompson.

Tajms je u drugom kvartalu ostvario rast profita od čak 78 odsto na godišnjem nivou na 16,4 miliona dolara, dok su prihodi istovremeno smanjeni 1,5 odsto, na 382 miliona dolara. Prihodi od reklama u štampanom izdanju su u tri meseca zaključno sa junom pali 12,8 odsto, dok su u digitalnom izdanju uvećani 14,2 odsto i činili su 32,5 odsto ukupnih prihoda od reklama.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!