today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Golden Drum od 13. do 16. oktobra u Portorožu

Tema 22. međunarodnog festivala oglašavanja Golden Drum, koji se od 13. do 16. oktobra održava u Grand hotelu Bernardin, u Portorožu, je „Transformacija, oslobođenje i kreativna kultura“. Takmičenje za nagrade Golden Druma ove godine poziva najbolje kreativne, oglašivačke, digitalne, PR i medijske agencije, oglašivače, produkcijske i medijske kuće iz 37 država Nove Evrope da do 21. avgusta prijave svoje kreativne radove i da se takmiče za prestižne nagrade Golden Druma.

O transformaciji, oslobođenju i kreativnoj kulturi, središnjoj temi ovogodišnjeg Golden Druma, Mitja Petrovič, direktor za poslovni i sadržajni razvoj Festivala kaže: „Verujemo da digitalna revolucija i nova snaga univerzalno povezanih pojedinaca menjaju način poslovanja i celo društvo. Promene su mnogima uzrokovale brojne poteškoće, ali su istovremeno omogućile novi oblik slobode – kako brendovima tako i ljudima koji ih koriste. Oglašivačka industrija može slediti promene ili postati deo transformacije. Verujem da je naša uloga voditi i verujem da je kreativna kultura jedina stvar koja može podstaći transformaciju i stvoriti bolju budućnost. Tranzicija je za nama, pred nama je transformacija.“

Festival Golden Drum, koji svake godine u Portorožu poseti oko 800 stručnjaka iz oblasti marketinga i oglašavanja, kreativaca, dizajnera, mladih stvaralaca i studenata i ove godine nudi četiri dana vrhunskog programa s priznatim govornicima te najveći pregled kreativnog oglašavanja 37 država Nove Evrope, a organizatori obećavaju da ovogodišnje učesnike čeka i nekoliko zanimljivih iznenađenja.

Više informacija pronađite na http://www.goldendrum.com/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!