Marketing mre┼ża iz dana u dan prati situaciju u vezi sa ┼íirenjem virusa COVID-19, kao i posledicama koje tr┼żi┼íte marketin┼íkih komunikacija i celo dru┼ítvo mogu da o─Źekuju nakon zavr┼íetka vandrednog stanja.

Tim povodom, pokrenuli smo akciju #WakeUpCall koja ima za cilj iniciranje dijaloga na temu opstanka struke i proaktivno delovanje svih u─Źesnika na tr┼żi┼ítu marketin┼íkih komunikacija radi ┼íto br┼żeg oporavka nakon krize.

Pored toga, akcija je usmerena i na zajedni─Źko delovanje advertising industrije u cilju pomo─çi najugro┼żenijoj grupi stanovni┼ítva.

Uz nesebi─Źnu podr┼íku kompanija-partnera obezbedili smo prehrambene pakete za samohrane roditelje, porodice bez osnovnih primanja, decu bez roditeljskog staranja i besku─çnike, koje ─çe na┼íi volonteri u narednim danima distribuirati najugro┼żenijima.

Ideja je da akcija traje do kraja vandredne situacije, zato pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane da se uklju─Źe i doniraju hranu/pi─çe/hemiju/kozmetiku najugro┼żenijima.┬áKontakt mejl ivana@marketingmreza.rs

Tako─Ĺe, pozivamo sve kolege iz kompanija i agencija da se aktivno uklju─Źe i na dru┼ítvenim mre┼żama pro┼íire glas o akciji, jave nam ukoliko znaju neku porodicu kojoj bi ova pomo─ç zna─Źila, ali i pomognu u distribuciji paketa ili doniraju hranu.┬á

Pored toga, od danas dodatnih 300 komada publikacije ADBOOKA nalazi se u slobodnoj prodaji po ceni od 3.000 dinara po komadu, a sav novac namenjen je Banci hrane i kupovini osnovnih namirnica za humantarne pakete pomo─çi za preko 3.500 ugro┼żenih porodica.

Ovom prilikom pozivamo kompanije i agencije da direktno doniraju novac udru┼żenju Banka hrane Beograd, dostave dokaz o donaciji na mejl ivana@marketingmreza.rs, a Marketing mre┼ża ─çe kompaniji/agenciji dostaviti odre─Ĺeni broj publikacija ADBOOKA. Vi┼íe informacija OVDE.

Humanitarnu akciju #WakeUpCall podr┼żalo je socijalno udru┼żenje Banka hrane.

Budimo solidarni i odgovorni prema sebi i ljudima u svojoj okolini. #ostanikodku─çe #stayathome

______________________________________________________

*Napomena za porodice koje ┼żele da se prijave za prehrambene pakete u okviru akcije #WakeUpCall:
– Zbog logisti─Źkih izazova, u ovom trenutku na┼íi volonteri u mogu─çnosti su da dostave pakete pomo─çi isklju─Źivo na teritoriji Beograda i okoline.
– Du┼żina trajanja akcije uslovljena je koli─Źinom proizvoda koje ─çemo imati na raspolaganju, a paketi ─çe se deliti sve dok traju zalihe.
– Podaci koje ostavljate u formularu ispod bi─çe kori┼í─çeni isklju─Źivo za ovu akciju i uspostavljanje kontakta sa vama radi dogovora oko isporuke paketa. U svakom trenutku mo┼żete zatra┼żiti brisanje va┼íih podataka putem┬áovog linka.
– Svaka zloupotreba ove akcije bi─çe prijavljena nadle┼żnim organima i javno objavljena.

______________________________________________________


  DANE

  Prijava za pakete pomoći je završena. Pratite ovu stranicu za informacije o nastavku humanitarne akcije.

  PRIJATELJ AKCIJE

  ZAHVALJUJEMO SE DONATORIMA

  AKCIJU PODR┼ŻALI

  ×

  Hvala što ste se prijavili za prehrambeni paket pomoći!
  Uskoro će Vas pozvati naši voloteri na kontakt telefon koji ste naveli, kako biste se dogovorili oko isporuke.

  Budite odgovorni prema sebi i ljudima u svojoj okolini - #ostanitekodku─çe!