Marketing mreža iz dana u dan prati situaciju u vezi sa širenjem virusa COVID-19, kao i posledicama koje tržište marketinških komunikacija i celo društvo mogu da očekuju nakon završetka vandrednog stanja.

Tim povodom, pokrenuli smo akciju #WakeUpCall koja ima za cilj iniciranje dijaloga na temu opstanka struke i proaktivno delovanje svih učesnika na tržištu marketinških komunikacija radi što bržeg oporavka nakon krize.

Pored toga, akcija je usmerena i na zajedničko delovanje advertising industrije u cilju pomoći najugroženijoj grupi stanovništva.

Uz nesebičnu podršku kompanija-partnera obezbedili smo prehrambene pakete za samohrane roditelje, porodice bez osnovnih primanja, decu bez roditeljskog staranja i beskućnike, koje će naši volonteri u narednim danima distribuirati najugroženijima.

Ideja je da akcija traje do kraja vandredne situacije, zato pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane da se uključe i doniraju hranu/piće/hemiju/kozmetiku najugroženijima. Kontakt mejl ivana@marketingmreza.rs

Takođe, pozivamo sve kolege iz kompanija i agencija da se aktivno uključe i na društvenim mrežama prošire glas o akciji, jave nam ukoliko znaju neku porodicu kojoj bi ova pomoć značila, ali i pomognu u distribuciji paketa ili doniraju hranu. 

Pored toga, od danas dodatnih 300 komada publikacije ADBOOKA nalazi se u slobodnoj prodaji po ceni od 3.000 dinara po komadu, a sav novac namenjen je Banci hrane i kupovini osnovnih namirnica za humantarne pakete pomoći za preko 3.500 ugroženih porodica.

Ovom prilikom pozivamo kompanije i agencije da direktno doniraju novac udruženju Banka hrane Beograd, dostave dokaz o donaciji na mejl ivana@marketingmreza.rs, a Marketing mreža će kompaniji/agenciji dostaviti određeni broj publikacija ADBOOKA. Više informacija OVDE.

Humanitarnu akciju #WakeUpCall podržalo je socijalno udruženje Banka hrane.

Budimo solidarni i odgovorni prema sebi i ljudima u svojoj okolini. #ostanikodkuće #stayathome

______________________________________________________

*Napomena za porodice koje žele da se prijave za prehrambene pakete u okviru akcije #WakeUpCall:
– Zbog logističkih izazova, u ovom trenutku naši volonteri u mogućnosti su da dostave pakete pomoći isključivo na teritoriji Beograda i okoline.
– Dužina trajanja akcije uslovljena je količinom proizvoda koje ćemo imati na raspolaganju, a paketi će se deliti sve dok traju zalihe.
– Podaci koje ostavljate u formularu ispod biće korišćeni isključivo za ovu akciju i uspostavljanje kontakta sa vama radi dogovora oko isporuke paketa. U svakom trenutku možete zatražiti brisanje vaših podataka putem ovog linka.
– Svaka zloupotreba ove akcije biće prijavljena nadležnim organima i javno objavljena.

______________________________________________________


  DANE

  Prijava za pakete pomoći je završena. Pratite ovu stranicu za informacije o nastavku humanitarne akcije.

  PRIJATELJ AKCIJE

  ZAHVALJUJEMO SE DONATORIMA

  AKCIJU PODRŽALI

  ×

  Hvala što ste se prijavili za prehrambeni paket pomoći!
  Uskoro će Vas pozvati naši voloteri na kontakt telefon koji ste naveli, kako biste se dogovorili oko isporuke.

  Budite odgovorni prema sebi i ljudima u svojoj okolini - #ostanitekodkuće!