Superste.net platforma osvojila međunarodno priznanje!

Superste.net platforma namenjena mladim, kreativnim pojedincima i grupama koji traže podršku za razvoj društveno odgovornih projekata nagrađena je od strane magazina The Internationalist bronzanim priznanjem za inovacije u medijima u kategoriji „Lokalni brend ili usluga sa inovativnim medijskim rešenjem urađenim prema svetskim standardima i dostojnim međunarodne adaptacije“.

Svečana, deveta godišnja dodela internacionalnih nagrada za inovacije u medijima časopisa The Internationalist održana je 7. marta u sedištu kompanije Rojters u Njujorku, a nagrade su uručili
predstavnici magazina i medijskih kuća Rojters i BBC.

U ime Superste.net platforme, nagradu su od Džona Tota, potpredsednika kompanije Rojters Solušns, primili Andrea Brbaklić, izvršna direktorka u Erste Banci i Darko Soković, predsednik Fondacije Dokukino.

„Internacionalno priznanje za platformu Superste.net za nas ima veliku važnost jer upravo ova platforma u sebi objedinjuje sve odlike naše strategije podrške zajednici – usmerenost na održiva rešenja, razvoj lokalnih potencijala, inovaciju, podršku mladima i drugim osetljivim grupama, transparentnost i interaktivnu komunikaciju”, istakla je Andrea Brbaklić.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari