RSVP festival 7. i 8. februara!

REGION – Drugo izdanje RSVP-a, regionalnog festivala specijalizovanog isključivo za event industriju, održaće se u zagrebačkom Plaza Event centru (ex. Hypo Event centar) 7. i 8. februara.

Tokom prvog dana učesnici će saznati više o novostima u svetu tehnologija koje se primenjuju u event industriji. Upoznaće najnovije trendove iz oblasti videa, rasvete i zvuka i imaće priliku videti neke nove proizvode.

Drugi dan festivala biće posvećen event turizmu i svim događanjima koji doprinose razvoju turističkih destinacija. U programu će učestvovati brojni domaći i strani predavači.

Tokom festivala biće dodeljena nagrada ATTEND za najbolje regionalne događaje koja se mogu nominovati u 8 kategorija. Međunarodni žiri čine Dan Walsh, britanski PR stručnjak, James Morgan, suosnivač SharedXP, Mary Kirillova, event organizator i osnivač prvog web sitea za zapošljavanje event stručnjaka, Joe Buckhurst iz Group Dynamicsa koji razvija tehnologije za evente i Snežana Subotić, osnivač agencije Prototip Events.

Više informacija pronađite na http://rsvp.hr/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari