Rob Fitzpatrick na Spark.me konferenciji!

REGION – Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ govoriće na Spark.me konferenciji koja se održava 29. i 30. maja u Budvi.

“The Mom Test“ se često navodi kao knjiga koju bi svaki preduzetnik trebalo da pročita. Predstavlja praktični vodič za ljude koji žele da testiraju svoju biznis ideju pre nego krenu u njenu realizaciju, na način što će identifikovati šta je to što tržište zaista želi, te šta im je potrebno kako bi to nešto tržištu i ponudili. Knjiga “The Mom Test“ je deo nastavnog programa nekih od najbolje rangiranih svetskih univerziteta (Oksford, Harvard, Londonski kraljevski koledž i Londonski univerzitetski koledž) i obavezna litetatura u mnogim akceleratorskim programima za startapove širom Evrope.

Ficpatrik je preduzetnik iz oblasti tehnologije čije proizvode koriste neki od najvećih brendova sveta, među kojima su i MTV i Sony. Ficpatrik je sa jednim od svojih startapova učestvovao u prestižnom programu američkog akceletatora Y Combinator, koji se smatra jednim od najmoćnijih startap akceleratora na svetu, kao i tačkom polazišta za buduće tehnološke gigante. Danas, Ficpatrik drži predavanja za preduzetnike i radionice za više nivoe menadženta širom Evrope.

Više informacija pronađite na www.spark.me.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari