Najavljen 10. jubilarni Weekend Media Festival!

REGION – Počele su pripreme za jubilarno 10. izdanje Weekend Media Festivala. Jedan od najvećih komunikacijskih festivala u jugoistočnoj Evropi ove će se godine održati od 21. do 24. septembra u prostorima stare Tvornice duvana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe.

„Deseta godišnjica znači da smo napravili dobar posao, no ujedno nam je i veliki izazov. Za deseto, jubilarno izdanje očekujemo veliku prekretnicu te uz visoke standarde pripremamo nešto posebno što će svi posetioci moći videti u izgledu i sadržaju“, izjavio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Weekend nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je i mesto za najpoznatije partyje i networking koji će ove godine biti podignuti na viši nivo. Opuštenoj atmosferi festivala pridoneće pažljivo osmišljen muzički program koji je oduvek bio jedan od njegovih najjačih aduta, a tako će biti i ove godine. Njime će se proslaviti deseta godišnjica Weekenda, a faktora iznenađenja neće nedostajati, najavili su organizatori.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari