Kako preneti pravu poruku pravoj osobi?

REGION – Vodeći globalni i regionalni stručnjaci iz oblasti digitalnog poslovanja, marketinga i medija podeliće svoje iskustvo i znanja sa učesnicima Digital Takeover, najveće regionalne konferencije o digitalnim trendovima. Jedan od predavača čije bogato i zanimljivo iskustvo će privući veliko interesovanje učesnika je Damian Huba, rukovodilac Google tima za Media Buying rešenja u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Huba je poslednje četiri godine zadužen za odabir najboljih medijskih rešenja u DoubleClick-u, tehnološkom produžetku Google-a. Kroz svakodnevnu saradnju sa agencijama i marketinškim stručnjacima specijalizovao se za performance marketing, veb analitike i kreiranje strategije za online marketing. Pre nego što se pridružio Google-ovom timu, Damian je predavao Digitalni marketing na AGH fakultetu nauke i tehnologije u Krakovu gde je studentima prenosio svoju strast prema novim tehnologijama i startupovima.

Efikasne digitalne kampanje
Kako u današnjem svetu imamo pristup ekstremno naprednim i moćnim alatima koji marketinške kampanje mogu učiniti veoma uspešnim, Huba će svojim predavanjem na Digital takeover pobliže pojasniti što je sve potrebno za uspešne, personalizovane i merljive kampanje digitalnog marketinga. Otkriće nam i digitalne alatke uz koje možete preneti pravu poruku u pravom trenutku pravoj osobi.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari