Kako da predstavite projekat za Awards takmičenje?

Drugo izdanje IAB MIXX Conference & Awards održaće se u decembru, a u okviru programa biće dodeljene nagrade za najbolje digitalne projekte i kampanje u potekloj godini. Uvertira za ovogodišnji MIXX Awards biće IAB Serbia MasterClass event “Kako da predstavite projekat za Awards takmičenje?” koji će se održati 6. septembra u bioskopu Cineplexx Big Beograd.

Pored ostvarenih rezultata, postoji mnogo faktora koji jedan rad postavljaju na pobedničko postolje. Tokom trosatnog edukativnog programa učesnici će imati priliku da čuju trikove, primere dobrih praksi i savete kako da svoj projekat ili kampanju pripreme i predstave, ne samo za MIXX Awards, već za bilo koje drugo takmičenje.

O tome šta je i na koji način neophodno predstaviti žiriju na takmičenjima, govoriće četiri stručnaka sa lokalnog tržišta koji su tokom svog dugogodišnjeg radnog iskustva bili u ulozi, kako žirija, tako i pobednika najvećih svetskih takmičenja.

Svoja iskustva i savete sa učesnicima će podeliti Žarko Sakan (Managing Director New Moment, Cannes Lions Winners), Lazar Džamić (kreativni strateg, član žirija nekoliko awards takmičenja u UK), Vladimir Aranđelović (predsednik UO IAB Serbia, član žirija IAB MIXX Awards Europe 2017) i Ivan Minić (predsednik žirija IAB MIXX Awards Serbia 2016).

IAB Serbia MasterClass održaće se 6. septembra od 14 časova u bioskopu Cineplexx Big Beograd i besplatan je za sve učesnike. Zbog ograničenog kapaciteta sale, registracija obavezna.

Saznajte više i registrujte se na ovom linku.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari