JoomBoos nagrađen za najinovativniji medijski projekat!

REGION – Projekat 24sata JoomBoos, najveća mreža kanala na YouTube-u u kojoj su okupljeni najbolji regionalni YouTuber-i, proglašen je najinovativnijim medijskim projektom na svetu. Nagrada JoomBoos-u je uručena na prestižnoj dodeli nagrada INMA Global Media Awards u Njujorku.

JoomBoos, najbrže rastući regionalni YouTube kanal koji okuplja najbolje YouTubere danas ima više od 171.000 subscribera-a, u proseku 70.000 pregleda po videu dok ukupan broj pregleda videa prelazi 30.000.000.

„Ali najveći uspeh JoomBoos nisu samo velike brojke gledanosti i pretplatnika već povezanost sa svojom publikom. Video snimci na JoomBoos postižu rekordne reakcije publike u samo nekoliko sati nakon objave te je jedini medij koji stvara takav odnos s publikom. Činjenica da ga je prepoznala i INMA kao najbolji u svetu za najinovativniji projekat, nakon nešto više od godinu dana od početka je rekordan uspeh i veliki podsticaj za sve nove projekte koje pripremamo“, kazala je na dodeli prestižne nagrade Jasna Zemljić, rukovodilac inovativnih projekata.

Veliko priznanje u Njujorku dobio je i projekat „Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska“ koji je ušao među top 3 community service kampanje na svetu.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari