Dragana Đermanović proglašena za „Ženu decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva“

Srpska preduzetnica, vlasnica startapa BeeShaper i direktorka kompanije Bee Premium Group, Dragana Đermanović, proglašena je za „Ženu decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva” na međunarodnom Ženskom ekonomskom forumu (Women Economic Forum, WEF17) koji se od 8. do 13. maja održava u Nju Delhiju.

Ženski ekonomski forum, nezvanično okarakterisan kao „ženski Davos“, ove godine se bavi globalnom temom „Kreiranje inovacija za budućnost”.

Za globalni doprinos razvoju društva i ekonomije u drugim oblastima, nagrađene su i urednice časopisa Time Magazine i New York Times, zatim direktorka kompanije MasterCard Labs i pojedine svetske ministarke.

„Obišla sam planetu i upoznala na hiljade uspešnih ljudi, ali se uvek vraćam u svoju zemlju srećna i ponosna jer znam da naši preduzetnici imaju ogroman potencijal i znanje da menjaju okruženje na bolje. Volela bih da moj primer inspiriše naše mlade da se odluče za biznis i svojim ogromnim talentima i oni pokore svet”, izjavila je Dragana Đermanović u Nju Delhiju.

Ovo je prvi put da neka žena iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije dobije ovako značajno priznanje na Ženskom ekonomskom forumu za doprinos i poslovne rezultate na svetskom tržištu.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari