Dodeljene HUOJ Grand PRix nagrade!

REGION – Odnosi s javnošću u Hrvatskoj razvijaju se u skladu sa svetskim komunikacijskim trendovima, a hrvatske stručnjake za odnose s javnošću odlikuje i velika kreativnost – zaključak je desete dodele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Poseban Grand PRix za razvoj struke dodeljen je Mireli Španjol Marković, direktorki kompanije Ciceron komunikacije.

Kako bi se kvalitetna komunikacija promicala i među onima kojima to nije struka, HUOJ dodeljuje nagrade za Komunikatora i Antikomunikatora godine. Kao vrsni su komunikatori u hrvatskom javnom prostoru prepoznati ministar finansija Zdravko Marić, bivši vođa kurikularne reforme Boris Jokić, pokretač portala srednja.hr Marko Matijević i književnik Bruno Šimleša, a kao ne samo vrsni komunikatori nego i komunikacijski inovatori nagradu za Komunikatora godine primili su članovi Hrvatske gorske službe spašavanja.

Lošom javnom komunikacijom tokom prošle godine istaknuo se rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, pa mu je dodeljen Šipak godine i ponuđeno besplatno savetovanje vodećih hrvatskih stručnjaka iz oblasti komunikacija.

Spisak svih dobitnika možete pronaći na sajtu HUOJ-a.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari