Coaching Conference 21. marta u Beogradu!

Coaching Conference „Hands on“ u organizaciji kompanija Atria Group i Erickson Coaching International, zakazana je za 21. mart i održaće se u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Ova konferencija predstavlja priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, njihovim razlikama i sličnostima, kao i zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj.

Na jednom mestu okupiće se preko 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz biznisa koji konstantno rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Kroz interaktivne radionice i inspirativne govore svetski priznatih stručnjaka, učesnici će na konferenciji “Hands on” imati priliku da iz prve ruke iskuse različite koučing metodologije i odrede koji tip koučinga im najviše odgovara. Na kraju dana, svaki učesnik će pronađi svoje mesto u koučing svetu.

Poznati domaći i inostrani stručnjaci iz oblasti koučinga, HRa i biznisa već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Marilyn Atkinson, Amy Brann, Dušan Basalo, Nandana Nielsen, Moera Saule, prof. Jonathan Passmore i mnogi drugi.

Više informacija pronađite na sajtu www.conference.erickson.rs.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari