Budi zvaničan Spark.me bloger!

REGION – Otvorene su prijave za takmičenje za zvanične blogere Spark.me konfrencije. Organizacioni tim konferencije objavio je da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2017 konferenciji“, da ga podeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/2017/bloggers-2/. Rok za prijavu je 28. april. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 9. maja na sajtu Spark.me konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvezdice „Mediteran“ (u kojem će konferencija biti održana), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 19. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

Više informacija pronađite na sajtu Spark.me.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari