Besplatan seminar javnog nastupa 27. maja u Zemunu!

Važno je šta govorite, ali i način na koji to prenosite je od ključne važnosti. Način na koji nastupamo prilikom javnih nastupa zavisi od mnogo faktora. Dok govorite publika analizira vaš nastup do najsitnijih detalja – primećuje sve od gestikulacija do naglašavanja reči i ritma govora, a ne treba zaboraviti i tremu.

Savladavanjem osnovnih pravila javnog nastupa pomoći ćete sebi u poslovnoj komunikaciji, ali i u svakodnevnoj interakciji sa ljudima. Iskoristite priliku i u subotu, 27. maja, od 11 časova, usavršite svoje govorničke veštine na besplatnom seminaru „Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.

Šta ćete saznati na seminaru?

  • Kako da vaš govor tela deluje sugestivno na sagovornika
  • Kako da vaša priča bude interesantna i dinamična
  • Naučićete kako da efektno koristite svoj glas i govor
  • Kako da se suočite sa tremom i iskoristite je pri javnom nastupu.

Gde se održava seminar?
Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

Oni koji žele lično da prisustvuju seminar “Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština” biće održan u prostorijama kompanije LINK group, na adresi Ulica Cara Dušana 34, Zemun. Broj mesta je ograničen!

O predavaču
Slobodan Roksandić – savetnik za javni nastup i govornu interpretaciju

Gospodin Slobodan Roksandić je master komunikolog, osnivač Instituta Main Point i diplomirani glumac. On se već pet godina bavi edukacijom tokom kojih je osmislio kurseve dikcije i javnog nastupa koje je pohađalo više stotina predstavnika različitih profesija poput predavača, političara, menadžera prodaje, novinara, PR i HR menadžera, IT menadžera…


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari