Beograd po prvi put ugostio IPRA žiri!

Više od 20 međunarodnih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacija – članova žirija i UO Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA) – okupilo se u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja IPRA Golden World Awards for Excellence2017 i IPRA GRAND PRIZE 2017.

Ovim priznanjem koje se dodeljuje u više od 25 kategorija IPRA nagrađuje najbolje projekte/kampanje iz domena komunikacija i odnosa sa javnošću, istovremeno birajući i najboljeg među najboljima – dobitnika IPRA GRAND PRIZE 2017. Posebna pažnja tokom žiriranja poklanja se radovima koji utiču na kreiranje boljeg i humanijeg okruženja – takvi radovi ulaze u uži izbor za posebno priznanje koje dodeljuje organizacija UN – Ujedinjene nacije.

Agencija Blumen group bila je domaćin članovima žirija i Upravnog odobra IPRA – PR stručnjacima iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Austrije, Filipina i Srbije.

Agencija Blumen group je i sama bila među finalistima i dobitnicima IPRA GOLDEN WORLD AWARDS.
2012. godine Blumen group je poneo ne samo zlatno priznanje GWA 2012, već kao najbolji među najboljima i IPRA GRAND PRIZE za kampanju “Popis je beleška za budućnost“. Prošle godine agencija je bila u finalu ovog takmičenja sa projektom “Play it again” – Stari Rock Majstori.

Imena ovogodišnjih pobednika biće saopštena tokom jula meseca, a priznanja uručena na IPRA GWA GALA ceremoniji u Sofiji, Bugarska.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari