Aerodrom Nikola Tesla ponudio prostor za oglašavanje!

Aerodrom Nikola Tesla objavio je javni poziv za davanje u zakup prostora za oglašavanje. Rok za dostavljanje ponuda je 28. april.

U zakup se daje prostor u suterenu Terminala 2 (na prvom stubu posle silaznih stepenica i pre prve trake za podizanje prtljaga u restriktivnoj zoni), na period do 10 godina.

Ponuđeno je i brendiranje pet osvetljenih stubova kao i brendiranje tri neosvetljena stuba u veznom delu terminala 1 i 2, kao i zidna površina u čekaonici kod gejta A6. Takođe, zainteresovanima je na raspolaganju i postavljanje roll-up banera u okviru aerodromske zgrade, podna grafika kod traka za podizanje prtljaga, kao i brendiranje staklenog dela pokretnih stepenica. Jedna od opcija je baner na zvaničnom sajtu Aerodroma Nikola Tesla. Sve pozicije daju se u zakup na period do tri godine.

Zakupnina se naplaćuje mesečno. Aerodrom Nikola Tesla će po isteku perioda od 2 godine od zaključenja ugovora o zakupu povećati zakupninu srazmerno procentu povećanja broja putnika. Dalje povećanje zakupnine vršiće se jednom godišnje.

Izvor: eKapija


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari