Addiko Bank novi klijent agencije UM Zagreb!

REGION – Medijska agencija UM Zagreb započela je poslovnu saradnju sa Addiko Bankom. Addiko Bank prepoznala je ovu agenciju kao pouzdanog partnera koji će joj pružiti kompletnu podršku u medijskom komuniciranju kroz ukupan spektar medijskih usluga i to u ključnoj fazi kreiranja korporativnog brenda na hrvatskom tržištu.

Maja Čulig, direktorka marketinga Addiko Bank izjavila je: „Kod odabira agencije, biramo partnera koji osim znanja i iskustva, ima i ‘ono nešto’ te partnera koji se vrlo lako može uklopiti u naš tempo i ispuniti očekivanja. Verujem da smo takvog partnera pronašli u UM Zagreb, te da ćemo zajedno uspešno graditi brend Addiko banke na tržištu“.

Mario Lovrić, Managing Director UM-a Zagreb tim povodom dodao je: „Izuzetna nam je čast što je Addiko Bank prepoznao našu agenciju kao partnera. Posao koji ćemo raditi za Addiko veliki nam je izazov jer se radi o mladom i propulzivnom brendu koji postaje sve prepoznatljiviji. Kao banka koja svojim klijentima pojednostavljuje život, te komunicira direktno, vrlo nam je bliska po načinu razmišljanja, jer upravo takvu ulogu prema svojim klijentima želi imati i naša agencija.“

UM Zagreb posluje u okviru regionalne I&F McCann Grupe, jedne od vodećih komunikacijskih sistema u Jugoistočnoj Europi i nordijskom regionu.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari